Mer skidåkning, tankar på nästa yogasekvens och alla hjärtans dag

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är nästan dags för oss att äta middag. Det har varit en mysig dag fast jag fick tyvärr ont i huvudet på förmiddagen. Det kom ganska plötsligt när jag åkte skidor och blev värre vid lunch, så jag var tvungen att lägga mig och vila en timme. Efteråt blev det som tur var bättre och jag har kunnat jobba med skolan och yogan igen. Jag har fortsatt med elevernas prov, men också planerat färdigt yinyogasekvensen och nybörjaryogan för nästa vecka. Nu ska jag börja fundera på nästa periods sekvens. Jag vill åtminstone göra en del av den i den här veckan. Vi har haft fokus på benen, bakåtböjningar och nu höfterna. När man bygger ett pass kan man tänka på många olika sätt. Jag utgår ofta ifrån någon del av kroppen. Jag är ganska “hands on” i min yogaundervisning. Jag gillar filosofi och funderar mycket som person, men för mig passar det bäst att inte vara för “utsvävande” när jag undervisar. Det betyder inte att min yoga bara handlar om det fysiska- absolut inte! Jag har alltid med ett tema som handlar om det mentala. Det vill jag ska vara till hjälp i mina elevers dagliga liv. Vi har ju alla hinder och svårigheter som vi möter och det bästa sättet att kunna hantera dem är vårt mindset. Om vi lär oss tänka på ett “bättre” sätt har vi mycket större chans att bemöta det vi utmanas med. Mitt mål är att bidra med små tips för hur man kan utveckla sitt tänkesätt genom mina teman, så att min yoga på det sättet både blir något för kroppen och huvudet😊.

I morse var det lättare att springa igen. Det var plogat och hade bara snöat lite grann under natten. Trots det var det dock kämpigt eftersom rundan jag springer här nästan bara är uppåt i fem kilometer. Det positiva är att det sedan går neråt tillbaka😉.

Nu ska jag sluta här och äta med familjen. Ikväll är det ju alla hjärtans dag ❤️, så jag hoppas du får en fin kväll. Jag har köpt några små godsaker till familjen och vi ska äta semlor tillsammans till efterrätt som mamma har gjort.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.