Löpning i snön, skidåkning i Lindvallen och lite jobb

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag glömde att skriva igår (tisdag), så jag skriver några rader idag istället. Igår snöade det ganska mycket när jag vaknade. Jag gjorde min yoga och meditation innan löpningen. Det är egentligen det bästa. Ibland vaknar jag på fel sida😊, men efter min meditation, andning och yoga känns det alltid bättre. Löpningen var tuff igår. På vissa vägar hade de inte plogat, så jag fick springa i ganska djup snö- bra träning!

På förmiddagen åkte jag skidor igen. Den här gången åkte vi till Lindvallen. Barnen och Peter åkte för sig och jag var själv. Det var inte så roligt, men jag åker ganska sakta (jämfört med de andra), så de ville åka själva. Jag har väl aldrig varit en snabb skidåkare och nu när jag är lite äldre känns det inte så lockande att slänga sig ner för backarna. Kanske hänger det också ihop med att jag absolut inte vill skada mig. Det skulle ju inte vara bra för min yogaverksamhet…

Vid lunch åkte vi hem och åt och sedan stannade jag kvar här hemma. Jag hann göra flera uppgifter för elevernas prov som de ska ha vecka 9, börja med yinyogasekvensen som vi ska ha nästa vecka, skriva nyhetsbrevet för mailchimp och göra en viktig del av bokföringen som måste vara färdig den här månaden. Det låter kanske tråkigt att jobba på semestern, men för mig är det tyvärr ett måste. Jag får inte ihop det annars och eftersom barnen och Peter ändå var i backen var det ingen fara.

På kvällen åt vi middag tillsammans och tittade lite på tv. Det är mysigt att ha Josefina och Philippa och deras vänner här, men jag saknar Isabella.

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.