Löpning, skidåkning, tid med familjen och lite jobb

1024 485 admin
  • 0

Hej!

En dag har gått här i Sälen. Jag sitter på vår säng och skriver, men om en stund ska vi nog titta på något tillsammans på tv. Det känns skönt att sakta ned och att inte ha någon undervisning. Inte för att jag ogillar att undervisa, men för att det behövs pauser ibland.

Idag sprang jag den runda jag brukar springa när vi är här i Sälen. Det här är fjärde gången vi hyr det (om jag inte minns fel). Jag har hittat en runda som är bra, men i morse var det verkligen kallt. Som tur var köpte jag en pannlampa igår och den fungerade bra. Det är skönt att ha på den för då vet jag också att jag syns när det kommer bilar. Att springa på snö och i kyla gör mig inte så mycket (som jag har skrivit om förut här), men det är klart att jag helst vill att det ska vara varmare än -10 grader. Imorgon ska det vara ungefär lika kallt som det var i morse. Jag är glad att det inte verkar bli så superkallt den här veckan.

Efter löpningen gjorde jag min yoga, duschade och åt frukost. Sedan åkte vi till backarna. Vi bor nära, men behöver ändå ta bilen eller bussen dit. Tyvärr blåste det väldigt mycket idag. Vi tog sittliften upp till högsta toppen och det var så kallt att det nästan gjorde ont i ansiktet. Jag beslutade mig därför för att åka längre ned i backen. Vi delade upp oss eftersom jag åker ganska sakta och gillar att ta pauser då och då😊.

Jag åkte bara till lunch idag eftersom det var så kallt. På eftermiddagen tog jag det lugnt. Jag vilade lite grann och planerade veckan. Eftersom vi kommer hem först på söndag, så behöver jag vara förberedd för jobbet på måndag, men det är ingen fara. Jag har redan planerat det mesta. Nu ska jag snart stänga datorn och umgås med familjen.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.