Kallt och snö❄️

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en bra dag för er! Jag ska snart gå och lägga mig, men först ska jag avsluta några saker här vid skrivbordet. Det känns bra, för jag har fått gjort en hel del idag. Tyvärr är det mest saker som jag legat efter med, men jag har också förberett en del som jag ska göra längre fram.

I morse när jag vaknade var det kallt och det låg ett par centimeter tjockt snötäcke på marken, inte kul! Framför allt var det väldigt isigt på gatorna och jag skulle nog inte ha sprungit, speciellt inte med Buster. Det var ingen bra kombination med halt väglag, en hund som drog och min besvärliga höft, men som tur var gick det bra. Något fokus på löpningen blev det dock inte. Jag var glad att jag kom runt på en hyfsad tid utan att ramla😊.

Under dagen jobbade jag med ekonomin och jag är väldigt glad att äntligen ha tid att ordna upp en del saker med den. Jag har fortfarande en hel del kvar att göra, men jag har också två arbetsdagar + helgen, så jag hoppas att jag hinner det som jag planerat. Förutom ekonomin har jag också jobbat med skolan (bedömt texter och förberett proven jag ska ha i vecka 16) och gjort lite mer än hälften av nästa veckas sekvens. Mitt mål är att den ska bli färdig imorgon och det borde inte vara några problem om det går som jag planerat.

Nu på eftermiddagen och kvällen har vi ätit middag tillsammans och så har jag planerat Isabellas student. Jag är inte på långa vägar färdig, men jag har åtminstone börjat och det får jag vara nöjd med.

Imorgon fyller Peter år och vi i familjen ska gå ut och äta. Det ska bli mysigt. Synd bara att Isabella inte är hemma, men så är det. Det är lika bra att vänja sig, för framöver kommer barnen naturligtvis inte alltid att vara med.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.