Träning, jobb och tankar

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en bra dag! Idag har det varit riktigt busväder här i Göteborg och det snöar fortfarande. Jag blev lite orolig för Isabella skulle flyga till Prag idag, men hon skrev precis att allt gått bra och det var skönt att höra. Det är första gången hon är utomlands själv, så en stor dag! Samtidigt har hon rest väldigt mycket med oss, så det är inte en sådan stor sak egentligen (bara för mig som är en orolig mamma😊).

Idag har jag jobbat nästan hela dagen och det känns bra. Jag tränade som vanligt på morgonen. Min höft är fortfarande inte riktigt bra, men det går åt rätt håll. Jag kan springa, men måste anstränga mig mer och det känns i kroppen. Yogan är nästan inte påverkad alls, bara i ett fåtal positioner kan jag inte placera kroppen exakt som jag brukar.

På förmiddagen jobbade jag med skolan. Nu har jag planerat resten av terminen och imorgon ska jag börja förbereda proven som jag ska ha i vecka 16. Mitt mål är att de är färdiga i den här veckan, för jag har slutproven att förbereda också. En del material har jag redan, men speciellt för steg 1 behöver jag leta lite grann. Det känns väldigt skönt att kunna förbereda moment som jag ska göra framöver. Det behövs eftersom jag kommer att få nya rättningar i vecka 16 och det kommer att ta mycket tid från den ordinarie förberedelsetiden.

Efter lunch körde jag Isabella till flygplatsen och sedan åkte jag ner till Hovås och hämtade Philippa. Det gjorde att nästan två timmar försvann i arbetstid, men det var ingen fara. Jag har ju ingen yogaundervisning i den här veckan och det är jättestor skillnad.

Nu på eftermiddagen har jag förberett nästa veckas pass, men också läst lite yogateori i en bok som heter “Yoga Adjustments” och är skriven av Mark Stephens. Jag har tre böcker av honom och har läst dem förut, men jag har bestämt mig för att jag vill läsa om några av mina yogaböcker eftersom jag har glömt vissa delar.

Snart ska vi äta middag och sedan ska jag fortsätta lite grann att jobba med yogan och göra lite för bokföringen, men jag ska ta det lugnt också. Något som jag saknat sedan jullovet är att läsa, så jag ska ta mig tid att ligga på soffan (eller sitta i vår härliga fåtölj) och läsa. Jag har lyssnat på en del ljudböcker, men det är annorlunda att läsa “på riktigt”.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.