Annandag påsk

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att påsken slutat fint för er. Jag har haft en bra dag även om jag alltid tycker att tiden går lite för snabbt. I morse var jag trött. Jag tror konstigt nog att det fortfarande är tidsomställningen som sitter i. Hur som helst, jag blev sen med träningen, men jag gjorde den i alla fall. Efteråt åkte Peter och jag till Frölunda torg en stund. Jag ville titta efter vårkläder, men tyvärr hittade jag inga. Som tur var fick jag tag på lite grann på nätet nu ikväll. Eftersom jag jobbar mer i skolan nu vill jag se fin och proper ut där. Det är viktigt tycker jag. I yogan gillar jag också att ha fina träningskläder, men jag försöker att inte köpa för många utan har några som jag kan kombinera på olika sätt.

På eftermiddagen satt Isabella och jag och planerade hennes student. Det är inte klokt att hon snart är färdig med gymnasiet… Jag tror nog att det kommer att bli känslosamt på studentdagen, men det är ju naturligt. Det kommer att vara en stor dag både för henne och för oss.

Planeringen för studenten tog ett par timmar för jag gjorde i ordning en inbjudan på Canva också. Jag hittade en fin mall och tyckte att resultatet blev helt okej.

Ja, det har inte blivit mycket jobb under påskhelgen, men det är också okej. Jag behövde den här pausen. Resten av veckan ska jag jobba med skolan, yogan och skrivandet varje dag. Det kan hända att jag gör en utflykt med barnen någon av dagarna, men jag ska försöka få in lite jobb i alla fall.

Nej, som vanligt är det sent när jag skriver det här, så jag ska stänga datorn alldeles strax.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.