Löpning, yogalektion, skolan, julkort och julfestđŸŽ…đŸŒ

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Även igĂ„r hann jag inte skriva… Snart kommer det att bli bĂ€ttre :-). Fredagar Ă€r ju alltid den dagen dĂ„ jag Ă€r lite extra trött och igĂ„r hade jag ocksĂ„ julfest pĂ„ skolan, sĂ„ det var extra mycket.

PĂ„ morgonen sprang jag som vanligt. Sedan hade jag min yogalektion och det var tyvĂ€rr bara en trogen elev som kom😊. Roligt i alla fall och jag förstĂ„r att speciellt morgontiden ibland Ă€r svĂ„r att hinna komma till. Mycket kan hĂ€nda och dĂ„ mĂ„ste förstĂ„s det gĂ„ före.

I skolan hade jag tvÄ pass. Först trÀffade jag min andra steg 3-grupp som hade ord- och grammatikprovet (precis som mina elever pÄ torsdagen). EfterÄt hade jag en paus och dÄ jobbade jag med förberedelser för nÀsta vecka. Jag kommer att ha ett jultema, sÄ jag har hÀmtat en del material frÄn nÀtet som jag tÀnkte anvÀnda. Förhoppningsvis kommer eleverna tycka om det.

Andra passet var med mina nybörjarelever. Även de hade prov. Nu har jag haft alla prov, men kommer att ha tre omprovstillfĂ€llen sista veckan i skolan eftersom det har varit sĂ„ mĂ„nga borta/sjuka. DĂ„ fĂ„r Ă€ven eleverna som inte klarade godkĂ€nt en chans att försöka igen.

NÀr jag kom hem var jag vÀldigt trött (som jag brukar vara pÄ fredagar), sÄ jag gick faktiskt och vilade en stund. Efter det jobbade jag med yogan och gjorde nÄgra andra praktiska saker. Jag hann dock inte sÄ mycket för redan klockan fem var jag tvungen att cykla hemifrÄn igen. Snabbt som bara den cyklade jag till Drottningtorget och postade mina utlÀndska vykort. Det finns den postlÄda dÀr som töms klockan 18.00 och jag ville fÄ ivÀg julkorten innan helgen.

Julfesten var trevlig. Vi var pÄ BurgÄrdens konferenscentrum och nÄgra av kollegorna hade ordnat vÀldigt fint. Vi Ät god mat, hade ett roligt quiz och nÄgra av lÀrarna spelade och sjöng. Det blev till och med lite dans.

Jag stannade inte jÀttelÀnge pÄ festen för jag var helt slut, men det var roligt att komma hemifrÄn en stund och jag Àr glad för under mÄnga Är var jag ensam i mitt företag och hade inga arbetskamrater. Att vara en del av ett sammanhang Àr skönt och jag trivs bra pÄ skolan.

Kramar❀

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.