Skola, torsdagsstädning och yoga

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det har varit så mycket de senaste dagarna att jag inte hunnit/orkat skriva på bloggen. Den här tiden är alltid väldigt stressig för mig, men det är okej. Det är bara ett par veckor om året som känns så här och jag fixar det. I torsdags tränade jag som vanligt på morgonen. Jag är väldigt glad att jag har min yoga, meditation och löpning. Träningen får mig att fokusera bättre och den stärker mig. Utan den hade jag nog aldrig orkat så mycket som jag gör. Den tar visserligen tid, men den ger mycket också.

På morgonen var jag i skolan och hade en av mina steg 3-grupper. Tyvärr var nästan hela gruppen borta för de hade en övning på annan ort. De som var där gjorde i alla fall ord- och grammatikprovet. Jag rättade det efter lektionen och märkte att det var svårare än hör- och och läsförståelsen.

Som vanligt på torsdagarna städade jag på eftermiddagen. Jag tycker det är helt okej att städa huset. Kanske inte min favoritsysselsättning, men det är mysigt att göra fint hemma. Det känns som en förberedelse inför helgen. Förut städade vi alltid på lördagarna, men det förstörde helgen lite grann. Jag föredrar att vi gör så här. Peter gör annat som inte jag hinner när jag jobbar. Han lagar mat nästan varje vardag och tar hand om tvätten. Det är en självklarhet att vi hjälps åt.

På kvällen hade jag två yogaklasser. Tyvärr var det inte så många som kom, men vi hade två mysiga timmar. På tisdag har jag min sista yogalektion innan juluppehållet.

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.