Jobb hemma och yoga

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är onsdag kväll och jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag till skolan igen och mina elever ska ha ord- och grammatikprovet. Jag hoppas att det kommer att gå bra för dem.

Idag känner jag mig äntligen lite mer avslappnad. Jag har jobbat i kapp en del praktiskt som jag fått lämna de första dagarna i veckan. Tyvärr har jag svårt att koncentrera mig när det är rörigt här hemma och i mitt arbetsrum. Jag behöver ha ordning och reda runt omkring mig för att min kreativitet och intellektuella kapacitet ska fungera😊.

I morse sprang jag med Buster igen och sedan åkte jag och handlade som jag brukar göra på onsdagarna. Efteråt satt jag och rättade prov fram till lunch. Provet som jag hade i steg 3 var betydligt svårare för eleverna än det jag hade i steg 1. Lite tråkigt, men inget att göra åt. Det är svårt i steg 3 för nästan alla elever kommer från olika skolor och därför varierar förkunskaperna väldigt mycket, vilket gör att eleverna kan ha väldigt olika utgångsläge när de börjar kursen.

På eftermiddagen jobbade jag med planering och satt en ganska lång stund med det, men tyvärr kom jag fram till efteråt att jag inte kommer att göra det jag planerade, i alla fall inte de kommande lektionerna. Förhoppningsvis kan jag använda materialet vid ett senare tillfälle.

Klockan halv sex hade jag min yogaklass och det var mysigt. Även nu ikväll var vi en liten grupp. Vi får se hur det blir imorgon och på fredag.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.