Mycket skola, mycket yoga och lite annat

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag är fortfarande en dag efter, men jag gör som jag gjort de senaste dagarna. Jag skriver några rader om tisdagen ändå. På morgonen sprang jag själv. Jag brukar göra det på tisdagar. Buster behöver vila vissa morgnar.

Efter träningen var jag på skolan som vanligt. Jag hade min tyska steg-1-grupp och precis som mina andra två grupper skriver de prov i den här veckan. Tyvärr var inte alla där, men så är det nästan alltid. Direkt efter provet åt jag bara frukost snabbt och sedan satte jag mig och rättade. Jag har kommit fram till att det är det bästa för mig att göra så. Det är ju förstås inte alltid man kan det för det, men när jag har möjlighet vill jag rätta direkt. Att ha en massa rättningar efter sig är bara stressande. Sedan är det ju väldigt olika hur lång tid det tar att bedöma olika uppgifter. Texter är mycket mer tidskrävande än hör- och läsförståelser som ofta bara innehåller korta svar. Jag brukar därför dela upp texter och bedömningar av muntliga uppgifter och göra lite varje dag annars blir jag väldigt trött och min förmåga att bedöma blir ofta sämre då. Hur som helst jag blev så glad för hela gruppen klarade sig på provet! Så roligt! Oj, det var mycket om skolan!

På eftermiddagen hade jag ytterligare ett prov, men i en av mina steg 3-grupper efteråt fick jag cykla snabbt hem för att få i mig något att äta och sedan gick jag ner till yogan och hade tre klasser. Under den sista lektionen kände jag mig väldigt trött, men det gick bra ändå. Tyvärr har det varit ett ganska stort bortfall de senaste veckorna i yogan (som jag tror att jag har skrivit om förut). Det beror säkert delvis på att många är förkylda, men också på att många har mycket att göra.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.