Nya mål🦄

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Oj, nu börjar tiden gå fort igen… Klockan är snart tio och jag har inte hunnit det jag planerade att göra idag, men det löser sig. Jag får helt enkelt fortsätta imorgon. Det finns tid för allt bara man inte börjar stressa upp sig.

Jag sprang själv med Buster i morse. Peter kände att han behövde vila. Nu är det snö här i Göteborg och också kallare igen, men inte superkallt. Det var minus två i morse, så inte så farligt. Som jag har skrivit om förut här, så har jag inga problem att springa när det är kallt, men det är klart att jag föredrar att det är under tio minus😊.

Efter löpningen gjorde jag min vanliga yogasekvens. Under lite mer än en vecka har jag gjort lite andra yogaprogram, eftersom det är bra att variera sin utövning, men jag saknade faktiskt min vanliga rutin lite grann, så det känns skönt att göra den igen. Mitt mål för 2024 är att väva in mer yinyoga, men också mer styrka och handståendeövningar. Jag har också som mål att lära mig några nya positioner för att utmana mig själv. Jag vill också gå igenom så många av mina yogaböcker som möjligt och fördjupa mig i dem.

När jag hade tränat färdigt och ätit frukost åkte Peter och jag till Frölunda Torg. Peter skulle byta ett par byxor som jag köpt till honom i julklapp och jag tänkte bland annat köpa Scouternas almanacka som vi brukar ha hemma. Tyvärr var den slut på Akademibokhandeln. Jag hittade i alla fall ett Olaplex-shampoo som var på halva priset, så det köpte jag. Sedan en tid tillbaka använder jag det och tycker det är jättebra. Det kostar visserligen en del, men det är drygt, så man behöver inte använda mycket.

På eftermiddagen och ända fram tills nu har jag jobbat med mina mål för 2024, januari och för den här veckan. 2023 blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag orkade inte riktigt ta tag i mina mål och tiden bara gick på något sätt. Det här året tänker jag ändra på det. När man är 51 år har man inte tid att skjuta fram saker och ting. Det är superviktigt att ta vara på tiden och att vara fokuserad. Jag tänker inte “slarva bort” det här året. Därför vill jag verkligen lägga energi på att utveckla mig inom yogan, skrivandet och i min undervisning i tyskan. Jag vill minska min tid på internet och onödigt slösurfande och istället läsa och göra sådant som är meningsfullt för mig, som att vara med familjen och mina vänner.

Nej, nu måste jag gå och lägga mig och läsa. Just nu läser jag en bok som Peter fick av mamma i julklapp: “En atelje i Paris” av Guillaume Musso. Det är en deckare, som är helt okej. Jag läste precis ut “Födelsedagen” av Carina Bergfeldt och Sofie Sarenbrant, så det är andra deckaren i rad. Inte min vanliga genre, men det är bra för mig att läsa olika typer av böcker.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.