Jobb med yogan och fix med barnens rum

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en bra dag!

Det är sent igen och jag ska snart gå och lägga mig. Tyvärr har jag lite ont i huvudet, men förmodligen behöver jag bara sova. Nattens sömn var lite ryckig och osammanhängande.

Idag efter träningen jobbade jag med yogan. Jag skrev mitt veckobrev och la upp ungefär samma innehåll på sociala medier. Min plan var att skapa en annons på FB och Instagram, men jag har problem med mitt FB-konto, så det blev inget av det. Imorgon ska jag försöka fixa det.

På eftermiddagen var jag med Isabella och Philippa på Jysk och på IKEA för att fixa några saker för deras rum. Det var roligt att göra det tillsammans, men det gick åt en del timmar, vilket gjorde att jag inte riktigt hann med det jag hade planerat.

Nu ikväll har jag tagit det lugnt, svarat på en del mejl och tittat lite på tv. Det blev inte min mest produktiva dag idag, men det är okej. Imorgon tar jag nya tag😊!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.