Kylig löpning, jobb med yogan och tacos

1024 485 admin
  • 0

Hej!

Idag skriver jag lite tidigare. Det har varit en mer fokuserad dag och jag har inte haft ont i huvudet😊, så skönt!

Tyvärr var natten lite dålig för min huvudvärk blev starkare och jag hade svårt att sova, men jag tog en Ipren och efter det somnade jag som tur var. Eftersom jag somnade sent gick jag också upp lite senare i morse. Buster och jag sprang för Peter var ute igår kväll, så han var inte redo att gå upp när jag vaknade. Det var egentligen inte så kallt, minus fem tror jag, men vinden var jättekylig. Jag hade motvind första delen av rundan och det gjorde riktigt ont i ansiktet. Efter löpningen gjorde jag min vanliga yogasekvens. Mitt mål det här året är att försöka vara ännu mer medveten i rörelserna och positionerna. Just närvaron är otroligt viktig och det som yogan egentligen handlar om. Tyvärr är det inte alltid lätt att vara närvarande. Det händer ju så mycket i livet och tankarna är ofta någon annanstans, men mitt allra viktigaste mål 2024 är att vara så fokuserad och närvarande jag bara kan i allt jag gör. Som jag tror att jag skrivit här tidigare, så är jag säker på att fokus och närvaro är nyckeln till att må bättre.

På förmiddagen jobbade jag med yogan. Jag löste problemet med mitt Facebookkonto och startade en annons. Sedan började jag planera passen för nästa vecka. Jag laddade också ned ny yogamusik och tittade runt lite grann efter yogabolsters för studion. Det känns roligt och skönt att jag jobbat mycket med yogan. Nu ska vi snart laga middag. Idag blir det tacos. Barnen gillar det och jag tycker också att det är gott. Efteråt ska jag fortsätta att jobba med yogan och även sitta en stund med planering för undervisningen i tyska nästa vecka. Om jag hinner ska jag också lyssna lite på “Dancing Queen” av Denise Rudberg. Jag har inte läst/lyssnat på något av henne förut och jag är positivt överraskad. Hon har verkligen lyckats skapa känslan av 70-tal.

Idag har jag också bestämt vilka handståendeövningar jag ska göra resten av den här veckan. Jag har ju länge haft som mål att stå på händer utan stöd och 2024 är det dags att nå det målet. Jag kan stå på huvudet utan problem, men nu vill jag lära mig att stå på händer (och underarmar) ute på golvet. Jag ska försöka att dokumentera det här och börjar imorgon. Min plan är att köra nya övningar varje vecka. Vissa kommer jag också att väva in i mina yogapass (i nivå 2-grupperna). Är du intresserad av att lära dig mer om inversioner och handbalanser är du välkommen att testa i någon av mina två nivå 2-grupper (tisdagar 19-20.15 eller torsdagar 19-20.15).

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.