Löpning inomhus, ny sekvens och andning

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag ska alldeles strax åka med familjen till några vänner i Stenungsund. Eftersom Josefina har  jobbat idag  var jag och hämtade henne alldeles nyss och nu ska hon bara göra i ordning sig och så åker vi. Det var mycket trafik i stan. Jag trodde många var lediga idag, men tisdag, onsdag och torsdag var ju arbetsdagar för många, så kanske jobbade de flesta idag också. Ja, snart är julen över. Jag tror jag plockar in pyntet imorgon när jag städar, men stjärnorna får hänga uppe en vecka till. Det är så mysigt med det extra ljuset i fönstren. Den här julen gick fortare än någonsin känns det som. Jag har inte riktigt njutit som jag brukar och det är synd. Julen i år ska jag verkligen börja i tid. Jag ska bli bättre på att strukturera upp och göra allt lite tidigare. Vi får se hur det går med det, men det är i alla fall mitt mål😊.

I morse var det så kallt (-12 grader) att  jag bestämde mig för att springa på  löpbandet. Det är bra att vi har det. Förr använde jag det regelbundet, men nu blir det bara då och då, när jag inte har möjlighet att springa ute. Jag försöker ju ta med mig Buster så han får motion också och därför springer jag ute 95% av tiden. Tror också att det är bra för mig att få frisk luft (som man ju inte får på samma sätt när jag springer inomhus).

På förmiddagen efter min yoga och meditation jobbade jag med nästa veckas pass. Jag är nästan färdig med nivå 2 -gruppens sekvens och det är jag väldigt glad för.  Vi kommer att fokusera på styrka och stabilitet. Jag brukar börja yogaterminerna med det fokuset, eftersom vi alltid bygger från grunden i yogan. När/Om man varit borta från yogan ett tag eller kanske bara yogat då och då under uppehållet kan det kännas skönt att börja med ett pass där vi fokuserar på en stabil grund.

Imorgon ska jag fortsätta att jobba med yogan och  min målsättning är att bli klar med passen för nivå 1 och nybörjarna också. Jag ska dessutom fortsätta att utveckla temat och meditationen/andningen. När vi var på vår resa i mellandagarna besökte vi kort Tyskland (bara ett stopp vid en större affär för att köpa några småsaker). I affären hittade jag en bok om andning som jag ser fram emot att läsa. Där finns också några övningar som jag nog kommer att testa i undervisningen. Det är alltid roligt att lära sig och prova nytt!

Nej nu ska vi åka.

Ha en fin trettondagsafton!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.