Löpbandsträning, handling, misslyckad inspelning och förberedelser för skolan

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är söndag kväll och imorgon börjar jag jobba i skolan igen. Det känns som om tiden har gått väldigt fort. Som jag skrivit förut kändes det som om julen bara försvann, men vi har haft några fina veckor. Trots att julen inte riktigt blev som jag hade tänkt mig har vi haft några bra veckor. Jag har haft dagar då jag kunnat koppla av ganska bra och har ändå fått gjort en hel del för skolan och yogan. Igår kände jag mig lite negativ och stressad när jag tänkte på att jag har svårt att få in skrivandet i min arbetsrutin, men när jag vaknade i morse kändes det bättre. Jag kommer att hitta en väg. Vill man något finns det alltid en lösning😊.

Igår var en lugn och lite tråkig dag. Peter och jag städade bort julen (men stjärnorna får hänga kvar en vecka till). Jag tycker alltid det är lite vemodigt att ta ut granen, men när den väl är ute brukar det ändå kännas ganska okej. Städningen tog nästan hela dagen tyvärr. Efteråt hade jag tänkt att jobba med yogan och tyskan, men hade inte riktigt energi. Jag gjorde i alla fall färdigt nivå 1- och nybörjar-sekvenserna och det är jag nöjd med. På kvällen såg Peter och jag på serien “En helt vanlig familj” på Netflix. Jag ser inte så mycket på varken serier eller filmer, men jag tyckte den var bra (men också ganska otäck…).

I morse sprang jag på löpbandet igen. Förhoppningsvis är det inte lika kallt imorgon på morgonen för jag vill gärna springa utomhus då (och ta med mig Buster). Träningen på löpbandet har dock varit bra för mig. Jag har fått pressa mig lite extra och det behöver jag. Snart ska jag börja träna för Göteborgsvarvet och då måste jag både komma upp i hastighet och förlänga mina löprundor, men än så länge har jag som tur är tid.

På förmiddagen följde Philippa med mig och handlade. Jag hade befarat att det skulle vara jättemycket folk efter ledigheterna, men så var det inte. Det var nästan inga människor i kassorna – härligt.

När jag kom hem från affären åt vi lunch och sedan gick jag ner till yogan för att spela in veckans video. Det kändes bra och jag var nöjd, men när jag kom upp visade det sig att det inte var något ljud på filen. Jättekonstigt… Jag vet inte vad det var som var fel och det oroar mig lite. Det jag misstänker är att jag inte tryckte in microfonsladden i ingången på kameran. Imorgon får jag i alla fall försöka igen och då hoppas jag att det går bättre!

Ikväll har jag jobbat med förberedelser för mina lektioner i veckan. Det tog längre tid än jag förväntat mig, men nu är jag i alla fall färdig, skönt! Nu ska jag alldeles strax göra i ordning mig för kvällen. Jag sov tyvärr lite dåligt natten till idag, så jag är rejält trött nu.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.