Löpning i kylan, tillbaka i skolan, ny inspelning,

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är den där tiden på eftermiddagen då jag alltid har en energidipp. Vanligtvis dricker jag min smoothie då, men jag har inte gjort någon idag Jag ska nog gå och göra det alldeles strax.

Det har varit en bra dag och jag är nöjd med det jag gjort, men jag har fortfarande en del kvar på min “att-göra-lista”. I morse sprang jag ute med Buster. Det var 15 minus och jag var orolig att det skulle vara jobbigt, men det var det inte. Jag tog på mig ett extra lager och det räckte för att inte frysa. Kanske var det också så att det inte var mer än 10 minus, för det stod det på termometern som jag alltid springer förbi i Kålltorp.

Jag gjorde ingen yoga på morgonen för jag skulle ju spela in mitt pass senare på dagen. Det gjorde att jag hade lite extra tid (och också att vårt möte på skolan inte började förrän klockan nio). Mitt mål den här terminen är att gå upp ytterligare lite tidigare eftersom jag vill ha lite större marginaler i fortsättningen. Jag avskyr att stressa på morgonen och ibland har det blivit så på grund av att jag blivit försenad med min träning. Imorgon kommer jag alltså att gå upp tio minuter tidigare än jag brukar på arbetsdagar.

Det kändes helt okej att vara tillbaka i skolan. Eftersom jag bara jobbar deltid var jag bara där på förmiddagen. Jag tog vägen om biblioteket på vägen hem och lånade några nya böcker, som ska bli roligt att bläddra i/läsa.

Här hemma har jag jobbat med yogan nästan hela tiden. Jag har spelat in ett nytt pass, som du kan titta på här:

Som tur var gick det bättre idag och jag fick med ljudet😊.

Efter inspelningen redigerade jag videon, la upp den på Youtube och delade den också i alla mina sociala kanaler. Jag skrev också veckobrevet en dag för sent. Det tog sin tid och nu är klockan redan halv fem. Imorgon har jag skola nästan hela dagen, men eftersom yogan inte har börjat än kommer jag att kunna jobba en del på eftermiddagen/kvällen med sådant som ska förberedas.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.