Skola, mamma och pappa hemma igen och stabilitet

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en fin dag! Klockan är snart halv nio och jag är trött, men det är inte så konstigt. Jag har varit uppe sedan halv fem i morse. Ibland vilar jag på eftermiddagen, men det har jag inte hunnit idag.

I morse var det varmare och det var ganska skönt. Även om jag inte direkt har ont av kylan känns minus fem bättre än minus femton😊. Jag yogade och gjorde min meditation innan löpningen idag eftersom jag skulle iväg till skolan. Jag hade två pass idag (som jag alltid har på tisdagar). Igår kväll kände jag mig lite orolig för jag misstänkte att eleverna inte skulle vara jättetaggade på att ha tyska första lektionen efter lovet, men det gick faktiskt bra. De flesta kom och jag hann med ungefär det jag planerat. Mellan lektionerna jobbade jag här hemma. Jag förberedde mitt fredagspass för nybörjargruppen och repeterade snabbt vad jag skulle göra med min eftermiddagsgrupp.

På eftermiddagen kom också mamma och pappa hem från sin USA-resa. De har varit borta i nästan exakt en månad och det var roligt att se dem. Det är alltid skönt när de kommer hem ordentligt efter en resa och vi har dem på hemmaplan igen!

Efter mitt andra pass i skolan jobbade jag med ekonomin. Jag skrev kvitton och skickade till eleverna som betalat och imorgon ska jag fortsätta med det. Jag har också finslipat temat för den första tvåveckorsperioden. Som jag tror att jag redan nämnt här så börjar vi med temat stabilitet. Stabiliteten är inte bara viktig i yogan utan också i vardagen. Om man kan, så tror jag att det är bra att ta en mini-paus och skapa stabilitet och lugn innan man påbörjar något nytt – det kan vara ett föredrag eller ett viktigt samtal på jobbet t.ex. eller att börja dagen på ett stabilt och lugnt sätt (kanske inte alltid lätt – speciellt inte om man har små barn😊). Jag försöker i alla fall följa min morgonrutin så ofta det går och känner att den påverkar mycket hur det går resten av dagen. En lugn och stabil morgon= en bra dag😊.

Nej, nu måste jag snart sova!

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.