Lite splittrad, handling, skola, städning av yogastudion, indisk mat och ljudböcker

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är onsdag kväll och snart ska jag göra i ordning mig för natten. Tyvärr har jag haft en splittrad dag. Jag gjorde en tydlig plan igår kväll, men ganska snart visade det sig att den inte höll😢, Ja, ja så är det ibland.

På morgonen gjorde jag min vanliga rutin och redan då kände jag att jag var lite ofokuserad. Det var svårt att hålla uppmärksamheten på andningen i meditationen och yogan och även när jag sprang hoppade mitt fokus från tanke till tanke.

Efter träningen satt jag en stund med min inköpslista för affären och sedan åkte jag iväg och handlade. Jag försökte lyssna på en ljudbok under tiden, men även då kände jag att jag inte kunde koncentrera mig.

Här hemma har jag förberett morgondagens lektion för skolan och resten av tiden har gått åt till att jobba med yogan. Jag har städat och gjort fint i studion, skrivit några mejl och kollat igenom morgondagens pass. Det ska bli väldigt roligt att komma igång igen! Om du har lust att prova på finns det fortfarande platser kvar. Hör bara av dig här eller på mejl: johanna@yogamedjohanna.se i så fall😊!

Nu på kvällen har Isabella och jag lagat middag tillsammans. Jag gjorde “Palak Paneer” och Isabella gjorde vitlöksnaanbröd. Det blev väldigt gott 😊! Använde creme fraiche med parmesan och vitlök för att jag glömt att handla grädde.

Tyvärr har det inte funnits så mycket tid för eftertanke och reflektion idag. Jag hoppas att jag känner mig mer fokuserad imorgon. Vissa dagar är man helt enkelt inte på topp. Jag tror jag ska försöka ta en stund och läsa innan jag sover. Igår lyssnade jag färdigt på “Dancing Queen” av Denise Rudberg. Jag tycker den var riktigt bra. Speciellt hur författaren fick fram känslan av 70-tal i boken. Det märktes att hon lagt ner mycket tid på research. Nästa bok som jag ska lyssna på heter: “Det sista han sa” av Laura Dave.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.