Skola, städning och yogaundervisning

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag ligger i sängen och skriver. Det har varit en lång dag och jag ska snart sova. För en stund sedan kom jag upp från kvällens två yogapass. Det är väldigt roligt att vara igång igen.

I morse efter träningen var jag i skolan och hade en av mina steg 3-grupper. Efteråt cyklade jag hem via biblioteket. Jag jobbade med förberedelser för mina lektioner i skolan på förmiddagen och fortsatte sedan med yogan. Jag gjorde färdigt det sista i studion och gick igenom passen.

På eftermiddagen städade jag som jag brukar på torsdagar. Peter och jag har delat upp det så. Barnen städar sina egna rum och badrummet där uppe (ibland😊). Idag klarade jag faktiskt städningen på tre timmar, vilket var skönt (ibland tar det fyra 😬).

Strax innan sex var jag nere i yogan och hade två pass. Nästa vecka börjar tonårsyogan (kl.17-18), så då har jag tre pass i rad. Jag har fortfarande plats i den gruppen om du känner någon som vill prova på.

Nu ska jag snart sova. Imorgon har jag yogaundervisning kl. 6.30-7.30 (titta gärna förbi om du har lust ❤️) och sedan ska jag direkt till skolan och träffa mina elever. Det är skönt att det är fredag imorgon. Jag ser fram emot helgen.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.