Trött, yogaundervisning, snurrig skoldag och lugn kväll

1024 683 admin
  • 0

Hej,

Ja, det är fredag kväll och jag är sååå trött. Jag känner mig ärligt talat helt färdig. Peter har varit i Stockholm ett par dagar, men nu är han på väg hem med tåget. Philippa är på sitt rum, Isabella gick precis ut med sin kompis och Josefina är på väg till sin. Eftersom ingen är här med mig passar jag på att jobba lite till, men egentligen hade jag nog bara velat gå och lägga mig…

Jag sov dåligt i natt. Kanske var jag lite nervös bara. Även om jag haft min verksamhet i över tio år, så är det alltid mycket i början av kurserna. Jag vill så gärna att alla deltagare ska känna sig nöjda och glada och jag vill förstås gärna fylla grupperna. Yogan betyder mycket för mig och att få dela med mig av den till så många som möjligt är ett mål jag har. Det är dock inte alltid lätt att göra sig hörd genom det brus som finns på nätet och i sociala medier, men jag gör mitt bästa. Inte för att jag vill ha uppmärksamhet utan för att jag vill hjälpa så många som möjligt att hitta yogan och att genom den må bättre – både i kroppen och i själen❤️.

Tyvärr kanske min dåliga sömn i kombination med den nervositet jag känt den här veckan bidrog till att jag i morse glömde min dator hemma. Det har aldrig hänt förut och jag blev förstås väldigt irriterad på mig själv. Jag kollade först om jag kunde låna en dator, men IT-service var inte öppet och jag hade bara en kort lektion tidigt på morgonen. Den enda lösningen var därför att stuva om i min lektionsplanering och så hade jag tur för jag kunde låna en dator av en elev. Det blev inte min bästa lektion, men det gick. Som tur var kunde Isabella komma med datorn till min skola, så att jag kunde använda den på mitt nästa lektionspass som låg lite senare på förmiddagen.

När jag kom hem från skolan var jag helt slut. Jag åt en snabb lunch och var tvungen att vila en stund. Efteråt på eftermiddagen jobbade jag med planeringen för helgen. Eftersom Peter har varit borta i veckan ska vi bara vara hemma och ta det lugnt. Jag ska spela in en ny video imorgon och måste också jobba lite för skolan. Det känns helt okej. Nästa helg har vi en aktivitet planerad med min mamma och efter det är det snart Isabellas och Philippas födelsedagar. Sedan är det inte lång tid kvar tills vi åker till Sälen.

En mysig sak idag var att Philippa och jag var på Mölndals Galleria tillsammans. Vi fikade och tittade lite i affärer. Efteråt köpte vi Thaimat och åt den hemma med Josefina, Isabella och Isabellas kompis.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.