Löpning, handling, inspelning, förberedelser för skolan och bakning

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Jag orkade tyvärr inte skriva igår. Förra året hade jag som mål att skriva varje dag och det vill jag göra i år med, men ibland går det helt enkelt inte och igår var en sådan dag. Jag var jättetrött i fredags, som jag skrev här på bloggen och igår hängde den tröttheten med. Jag var ofokuserad och kände mig negativ. Det är svårt att hålla uppe  humöret ibland, men jag gör mitt bästa. Gårdagen var helt enkelt inte min bästa dag😊.

Idag har det känts bättre. I morse sprang Peter och jag med Buster. Det var en fantastisk  morgon – kallt och klart, men tyvärr glömde jag min mobil, så jag kunde inte ta några kort. När jag kom hem duschade jag direkt och sedan åkte jag till affären och handlade. Det gick smidigt och snabbt. Efteråt var jag nere i yogan och spelade in. Jag spelade in en video igår också och det var delvis därför jag var på dåligt humör för när jag skulle redigera filmen hände något och det gick först inte att föra över filen från kameran och sedan gick den inte att redigera. Jag höll på i flera timmar, vilket naturligtvis var dumt (eftersom jag lika gärna hade kunnat spela in igen på en timme), men det störde mig att jag inte kunde hitta en lösning… Som tur var gick det bättre idag. Allting funkade som det skulle. Jag la på extra musik den här gången. Det har jag aldrig gjort förut, men tänkte att det kunde vara en bra grej. Det finns säkert de som inte tycker om det, men jag måste testa olika saker. Det är viktigt. Du kan titta på filmen här:

Efter det att jag hade spelat in redigerade jag och la upp på Youtube och delade i alla mina sociala kanaler. Det tog nog sammanlagt två timmar, men det är alltid roligt att göra det arbetet.

Till middag åt vi hamburgare och jag gjorde egna bröd. Först hade jag tänkt att köpa för att förenkla (och för att jag måste dra ner på mitt arbete), men bröden var så himla dyra och dessutom innehåller de en hel del tillsatser som jag inte gillar, så jag bakade. Det betyder inte att jag ibland köper bröd, men jag kände att jag hade energin och då är det egentligen bara roligt att baka.

Nu på kvällen har jag förberett mitt arbete för skolan imorgon och verkligen sett till att datorn ligger i väskan😊.

Snart ska jag gå och lägga mig, men först ska jag göra så mycket jag kan för min planering för nästa vecka.

Ha en fin kväll❤️!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.