Väldigt bra meditationsbok

1024 576 admin
  • 0

Jag har inte så många minuter på mig att skriva idag. Tiden har gått fort och jag har haft en splittrad arbetsdag. Snart väntar tre yogalektioner och det skall bli roligt, men först behöver jag få i mig lite mat och byta om.

I morse började jag läsa en ny meditationsbok som jag köpt på adlibris för ett par dagar sedan. Jag kände att jag behövde fördjupa mina kunskaper vad gäller meditation, eftersom ett av mina föredrag på Nösunds Havshotell handlar bland annat handlar om det.

Boken jag läser nu heter Mind Illuminated och är skriven av Culadasa (John Yates, PhD). Jag har inte läst mer än drygt 40 sidor, men den har hittills varit väldigt intressant. Jag känner själv att jag behöver hjälp att utveckla min meditationsutövning och hoppas att boken kommer att ge mig tips för det också.

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.