Mat på Happy M Kitchen och mer meditation

576 1024 admin
  • 0

Idag har jag fortsatt att läsa i meditationsboken, som jag skrev om igår (http://yogamedjohanna.com/valdigt-bra-meditationsbok/) för att förbereda föredraget på Nösunds Havshotell. Jag försökte också att tänka på det jag läst när jag själv mediterade i morse. Något som jag specifikt har märkt är att det är lätt att meditera utan att vara särskilt närvarande. Det låter kanske konstigt, men vad jag menar är att jag sätter mig ned och sluter ögonen och verkar meditera, men istället börjar jag planera för dagen eller fundera över något som har hänt och glömmer av varför jag egentligen sitter där på min filt. Visserligen skriver författaren att det är bättre att göra så än att inte meditera alls, men effekten blir så klart inte så positiv. Jag har i alla fall som mål nu att försöka vara mer närvarande i min meditation. Vi får se hur det går :-)!

Idag på lunch var jag på Happy M Kitchen (http://happymkitchen.se/) och åt lunch. Det var faktiskt första gången jag var där. Maten var mumsig och det var trevligt, men jag tyckte att min portion var ganska liten. Jag som sprang 10 kilometer i morse och cyklade in till stan till restaurangen kände att jag hade behövt lite mer mat :-).

Ikväll skall jag till biblioteket som vanligt på onsdagarna. Jag har några böcker att lämna tillbaka och skall nog även låna några nya. Tyvärr har jag samlat på mig väldigt många böcker här hemma som jag vill läsa, men tiden räcker inte riktigt till.

Jo, förresten innan jag slutar- Anmälnings-fristen för yogahelgen på Nösunds Havshotell är förlängd till den 2 mars. Hör gärna av dig om du vill följa med! Mer information hittar du här (http://yogamedjohanna.com/yogahelg-25-26-mars-2017/).

Allt gott önskar jag er!

Namaste,

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.