En torsdag som gick snabbt

1024 1024 admin
  • 0

Hur snabbt kan en arbetsdag gå? Jag tycker inte att jag har hunnit alls mycket idag, men så är det ibland. Jag hoppas i alla fall att er torsdag har varit bra än så länge.

Idag har jag fortsatt att fördjupa mig i meditationsboken som jag läser, men jag hann tyvärr inte så mycket som jag önskat. Jag fortsätter imorgon med friska tag och hoppas att jag hinner lite mer då. Resten av tiden har jag ägnat åt att arbeta med mitt skrivande. I december förra året skickade jag in mitt romanmanus till ett stort antal förlag. Det är jättesvårt att bli publicerad, men jag vill försöka, eftersom skrivandet betyder så mycket för mig. Än så länge har jag inte fått något positivt svar, men jag ger inte upp ännu. Medan jag väntar har jag börjat skriva på min andra roman. Den har också en koppling till yoga och jag känner redan att jag kommit in i handlingen och i personerna. Det är intressant hur en text kan få ett eget liv. När jag sitter och skriver så kommer bara orden (inte alltid förstås!) och jag kan själv bli förvånad över det jag skrivit. Det är som om idéerna finns undermedvetet och kommer upp till ytan när jag sätter fingrarna mot tangenterna på datorn.

Att skriva skönlitterärt är som ett slags bearbetning av mina egna tankar och känslor. Ibland tar det verkligen emot att skriva, men när jag väl kommer igång gillar jag det för det mesta väldigt mycket. Jag vet att jag har en hel del att utveckla vad gäller mitt språk, men inom mig har jag många historier som jag vill berätta. Det skulle vara så roligt om jag fick möjlighet att göra det, men jag är ödmjuk och försiktig och förstår att det är svårt (men jag vill inte tro att det är omöjligt).

Nu väntar fyra yogalektioner för mig och innan dess måste jag få i mig lite att äta samt fixa matsäck åt mina barn som skall iväg på aktiviteter.

Ha en fin fortsättning på torsdagen!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.