Solig, men lite trött fredag

1024 1024 admin
  • 0

I morse var det en sådan där morgon när jag bara ville ligga kvar i sängen när min mobil väckte mig klockan 5.00. Jag hade sovit lite dåligt, men det var bara att gå upp. På fredagar gör jag alltid smoothien för yogaeleverna först och sedan min ingefära-/gurkmejadrink. Därefter yogar jag ungefär 50 minuter. Tyvärr kände jag av min trötthet även när jag yogade. Mina tankar hoppade från än det ena än det andra och jag hade därför svårt att koncentrera mig. Trots det fortsatte jag. Det är i stunderna av motstånd som man prövas och om man ger upp då växer man inte. Visserligen tror jag inte att min yogastund idag bidrog till särskilt mycket utveckling på yogaplanet, men den hjälpte mig att stärka min tro på  min uthållighet. Jag håller tummarna att det går bättre med min yoga imorgon.

Yogalektionerna igår gick bra. Det var roligt att träffa både barn och vuxna igen! Nu lämnar vi fokus på höfterna och kommer istället att rikta in oss på bakåtböjningar i nivå 1- och nivå 2-grupperna. Jag skall jobba med yogaprogrammen idag på eftermiddagen och ikväll, eftersom jag tog lite tid att städa på förmiddagen och därför inte hunnit jobba så mycket med varken yogan eller skrivandet idag.

Innan jag slutar vill jag påminna om min yogahelg den 25-26 mars. Jag har förlängt anmälningsfristen fram till 2 mars, men gå gärna in och anmäl dig redan nu. Det skulle vara jätteroligt om du följde med!

Nu skall jag fortsätta med mitt jobb. Solen skiner här i Göteborg och jag hoppas att den gör det på dig med!

Ha en fin fredag!

P.S. På kortet visar min äldsta dotter “Sjöjungfrun”. Är jätteglad att hon gillar yogan så mycket!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.