Matlagning och mer arbete med yogan

576 1024 admin
  • 0

Det är lördag kväll och mina barn tittar på melodifestivalen. Jag måste tyvärr jobba lite grand med yogan ikväll för imorgon kommer en kompis, så det arbete jag brukar göra på söndagar får jag göra idag.

Lördagen började jättefint här i Göteborg med sol och en vacker klarblå himmel, men senare, när jag äntligen hade tid att gå ut, så började det regna och nu är det faktiskt lite snö på marken.

Min yoga gick bättre i morse. Det kanske berodde på att jag hade tid att sitta en stund i meditation innan. Meditationen gör att mina tankar lugnar ned sig och att jag har lättare att koncentrera mig.

På förmiddagen efter min yoga förberedde jag en massa saker i köket. Jag gillar egentligen att laga mat, men ibland räcker inte tiden till som jag vill. På  vardagarna äter jag nästan bara raw food. Inga speciella rätter på något sätt utan bara en massa grönsaker, bär, nötter och frukt. Det blir smoothies, juicer och sallader, men jag är ingen extremist. Jag kan äta en tallrik pasta eller en smörgås eller en kaka också för den delen. Jag försöker bara att få i mig så mycket bra och näringsrik mat som möjligt.

Nu skall jag fortsätta med arbetet med yogan. Jag skall skriva de som anmält sig till yogahelgen och sedan skall jag fortsätta med programmen för nästa vecka.

Ha en mysig kväll!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.