Dagen före nyårsafton

150 150 admin
  • 0

Idag har P jobbat mycket i källaren för att förbereda för arbetarna som kommer på måndag för att börja jobba. Det känns spännande att vi snart skall sätta igång. Igår hade jag lite tid att fundera på hur det skall se ut i yogastudion och nu tror jag att har ganska klart för mig vad jag vill göra, fast det är ju förstås ett tag kvar tills vi kommer så långt!

Jag hade tänkt att yoga imorse, men tyvärr är jag fortfarande inte riktigt bra från min förkylning. Imorgon hoppas jag VERKLIGEN att jag känner mig bättre, så att jag kan plocka fram yogamattan igen. För att kurera mig gjorde jag en grön smoothie till P och mig nu på kvällen och kanske hjälper den lite grand att ge oss lite energi. Jag försöker att dricka minst en grön smoothie om dagen. Det känns som ett ganska bra sätt att få i sig grönsaker. Idag blandade jag i grönkål, spenat, blåbär, acerolapulver och acai- och blåbärsjuice. Det var faktiskt första gången jag gjorde en smoothie med grönkål. Jag har tänkt att göra det flera gånger, men det har aldrig blivit av. Det blev i alla fall ganska gott och jag skall göra en imorgon också!

Leave a Reply

Your email address will not be published.