Första arbetsdagen

150 150 admin
  • 0

Idag har jag jobbat på mitt ordinarie jobb igen och det känns. Tyvärr är inte heller idag min energinivå så hög, men det är bara att acceptera. Alla omställningar kräver lite extra energi och det känns nog bättre imorgon.

I morse yogade jag ett pass med Neesha på yogatoday.com. Hon är också en väldigt bra och inspirerande lärare tycker jag. Hon har faktiskt varit här i Göteborg några gånger för min yogalärare Anja Bergh känner henne. Tyvärr har jag varje gång missat hennes helgworkshops, men hoppas att kunna vara med någon gång inom en snar framtid. Som jag ständigt kommer tillbaka till, så är det svårt att vara  med på allt man vill när man har familj och barn som man också vill tillbringa tid med. Barnen är ju det viktigaste i livet och på vardagarna ses vi inte så mycket. Arbetsdagarna är långa och på kvällarna är vi alla trötta, så när helgerna kommer vill man gärna vara tillsammans!

För att återkomma till yogan, så var mitt pass i morse ganska krävande, men också roligt. Jag har bestämt mig för att jobba ganska mycket med höftöppnare den närmsta tiden för det är en del av kroppen som inte är så öppen. Jag hoppas att min träning skall ge resultat!

Idag kunde jag förresten hämta det jag beställde från Bodystore, så imorgon skall jag pröva lite nya blandningar för mina smoothies. Tänkte bla. testa en smoothie med spenat, acai-pulver, blåbär och färskpressad apelsinjuice. Jag älskar blåbär och äter dem varje morgon på min havregrynsgröt tillsammans med kanel. Jag blir alltid mätt och står mig länge på det. Tyvärr slank det dock ned några sötsaker på jobbet och när jag kom hem… Så är det när man är trött och letar efter “comfort food” i skafferiet…

Tyvärr måste jag sluta nu för jag har lite att göra innan jag skall sitta i min korta meditation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.