Mer energi i solen

150 150 admin
  • 0

Idag har jag haft mer energi. Det känns jätteskönt. Dagen på mitt ordinarie jobb var ganska lång och barnen var trötta i morse, men det blev en bra dag ändå. Kanske hjälpte min gröna smoothie med mitt nyinköpta proteinpulver eller kanske att jag tog en promenad i solen på lunchrasten? I alla fall kände jag mig ganska pigg på eftermiddagen, även om jag tyvärr nu har lite ont i halsen igen. Det är många på jobbet som är förkylda, så det är väl bara att acceptera att det kanske är något på gång igen… Vi får väl se…

Dagens yoga blev återigen med Neesha från yogatoday.com, men barnen vaknade tidigt i morse, så jag hann bara med en halvtimme. Jag yogade därför även en stund ikväll. Det kändes också skönt. Det kan nog vara bra att pröva att yoga vid olika tider. Det viktiga är att man inte har ätit precis innan.

Nu ikväll har jag förberett min lunch för imorgon. Det blir en grönsakslasagne. Jag äter inte kött, men mejeriprodukter och fisk. Mitt mål är att minska även detta, men jag tror faktiskt att min kropp behöver en del animaliskt protein just nu. Däremot skulle jag vilja äta mer raw food. Det är spännande att man faktiskt kan göra så många olika rätter utan att värma upp råvarorna. Jag har svårt att se mig själv som en person som bara äter raw food, men jag tror det kan vara nyttigt att göra det i perioder eller att kanske byta ut vanlig mat några dagar i veckan. Vi får se hur det går…

Nu skall jag snart gå och lägga mig. Jag avslutar med min dagliga affirmation:

I allow the playful child within me to emerge and have fun!

Jag skall försöka att tänka på det! Yogan handlar ju faktiskt om just att ha roligt och någonstans hitta tillbaka till barnet inom sig.

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.