Alldeles för mycket att göra…

150 150 admin
  • 0

Idag är min dag då jag jobbar på barnens förskola på förmiddagen och sedan är hemma  med alla tre på eftermiddagen. Det är mysigt att ha den tiden, men tyvärr har jag mycket att göra med mitt andra jobb, så jag är tvungen att sätta mig med det lite grand. Det märks att jag börjat jobba igen, för den mesta tiden går åt till att sköta mina arbetsuppgifter där, men jag skall försöka att blogga nästan varje dag även i fortsättningen eftersom jag tycker att det är väldigt roligt. Tyvärr hann jag inte skriva igår för kvällen gick alldeles för fort. Vi blev väckta av mellanflickan igår natt och jag orkade därför inte gå upp på morgonen och yoga, men hade i stället möjlighet att göra det igår kväll. Igår blev det ett pass med Christina Sell från www.yogaglo.com. Hon är också en jätteduktig Anusarayogalärare. Klassen var speciellt bra eftersom den var inriktad på höftöppnare (min favorit just nu) och hon visade ett knep för att kunna sitta i “fire log pose”, som jag av någon anledning har väldigt svårt för. Jag är ganska mjuk i knä- och fotleder och tycker att jag är hyfsad öppen i bak-och framsidalår, men när jag skall sitta i just denna asana går det inte alls bra. Det är dock fantastiskt roligt när man hittar “trick” att förbättra sig och komma djupare in i positionerna, men naturligtvis är det jätteviktigt att man inte gör något som gör ont eller känns obehagligt.

Det har gått några timmar sedan jag skrev detta inlägg och jag skall nu publicera det innan jag går och lägger mig. Tyvärr har jag inte hunnit yoga idag för jag har haft så mycket att göra med mitt jobb. Dagar som idag känns inte bra. Man behöver pauser och tid att koppla bort jobbet, men tyvärr har det inte gått idag. Det är bara att gå och lägga sig och ta nya tag inför imorgon!

Namaste!

P.S. Så här såg vårt hus ut förra året vid ungefär samma tid… Lite skillnad på väder!

Leave a Reply

Your email address will not be published.