Att sakta ned

150 150 admin
  • 0

Tyvärr har jag haft väldigt mycket att göra med mitt ordinarie arbete de senaste dagarna och inte hunnit skriva. Idag har jag jobbat 11.5 timmar och är helt slut. Det känns inte bra när man jobbar så mycket och jag hoppas snart att det blir bätre. I helgen planerade min man och jag ganska mycket för källaren och yogastudion. Det känns verkligen spännande och jag ser så mycket fram emot att sätta igång. Det roliga blir förstås när vi kan måla och lägga golv, för då känns det mer “verkligt”. Just nu är det fortfarande ganska mycket kvar att göra!

Jag måste gå och lägga mig nu. När mitt vanliga jobb tar så mycket tid är det inte lätt att tänka på hälsa och välmående. Det blir verkligen en utmaning. Försöker fortfarande gå upp på morgonen och göra min yoga eller cykla på träningscykeln och mina gröna smoothies tar jag med mig till jobbet och äter till mellanmål. Det är ett lätt sätt att få i sig mer grönsaker.

Imorgon skall jag sakta ned tempot och hitta tid för att reflektera. Något jag försöker göra är att ta en kort promenad på min lunchrast varje dag, så att jag kommer ut i dagsljuset. Det är skönt och härligt att komma bort från kontorsmiljön och få lite miljöombyte några minuter.

Namaste

Leave a Reply

Your email address will not be published.