Fredagsmiddag på Natur

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du har en bra fredag! För mig har det varit en ganska oproduktiv dag. Jag har ofta det på fredagar. Det är som om jag är trött efter att ha undervisat fem och en halv timme på torsdag och sedan en timme på fredag morgon. Kroppen behöver helt enkelt vila, men lite har jag fått gjort i alla fall :-).

Jag sprang faktiskt på löpbandet i morse. Det var sådant busväder ute att jag inte kände för att gå ut. Det var jättelänge sedan jag sprang inne sist, men jag tror att det var bra att jag gjorde det för jag pressade mig själv lite extra och det behövde jag. När jag springer ute med Buster är det lätt att jag kommer in i en ganska långsam rytm och det är helt okej, men om jag vill kunna få en bra tid på Göteborgsvarvet måste jag ibland springa fortare. Imorgon blir det femton kilometer igen, men då tänker jag springa ganska lugnt.

Under dagen har jag fått gjort en del jobb för yogan i alla fall. Jag har samlat några nya positioner för sekvenserna, gjort bokföringen och även skrivit drygt 1000 ord på roman nummer tre. Det är jag glad för. Jag börjar komma in i berättelsen mer nu och hoppas att den skall utvecklas på ett positivt sätt. Jag har ju skrivit en struktur, men karaktärerna gör som de vill ibland, så vi får se hur det går :-)!

Ikväll skall Peter och jag gå ut och äta. Det är nog rekord med två restaurangbesök i samma vecka för mig. Jag fick ett presentkort på “Natur” av några kompisar på boksläppsfesten och nu skall vi äntligen utnyttja det. Roligt!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.