En vanlig torsdag

768 1024 admin
  • 0

Hur är det? Idag är det en grå dag i Göteborg (som det varit den senaste tiden). Trots det tyckte jag att det var en skön löprunda i morse. Det blåste inte och det duggregnade bara.

Herryogan i morse var trevlig. Jag gillar att börja min dag med att undervisa. Jag får energi av att träffa eleverna och i herryogan blir det dessutom alltid många glada skratt.

Middagen igår var väldigt trevlig. Vi var på “Mercado Mexico”på Södra vägen. Jag är verkligen inte ofta ute och äter på restaurang nuförtiden. Förr brukade jag åtminstone vara inne i stan ett par gånger i veckan. Kanske måste jag börja ta med mig datorn och sitta och jobba på olika caféer igen? För det mesta får jag mycket gjort när jag jobbar borta. Kanske en idé för nästa vecka? Vi får se!

I alla fall var maten mumsig på “Mercado Mexico”. Jag valde tre olika tacos: en fisk och två vegetariska. Smakerna var spännande och det var roligt att äta lite annorlunda mexikansk mat (i motsats till det vanliga fredags-myset :-)).

Snart skall jag ned till yogastudion och undervisa igen. Jag har precis skrivit på roman 3 och nu väntar ytterligare skrivarbete den sista timmen innan jag skall äta mitt mellanmål och förbereda mig för kvällens klasser.

Hoppas att du får en fin fortsättning på torsdagen!

Imorgon är det fredag! YAY!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.