Höftsekvensen inspelad :-)

720 720 admin
  • 0

Hur är det med dig idag? Nu är redan klockan snart kvart i fem och jag har inte mycket tid kvar att jobba. Ikväll skall jag gå ut med en kompis och äta. Det skall bli jättemysigt. Vi ses inte så ofta, så det skall bli väldigt kul att ses.

I morse regnade det inte när jag sprang – yay! Det var skönt att slippa bli helt dyngsur. Vanligtvis gör jag min yogasekvens efter löpningen, men idag spelade jag in höft-sekvensen från förra veckan istället. Det tog en dryg en timme och efteråt var jag faktiskt ganska trött. Jag är fortfarande lite segare än vanligt, men det blir bättre :-)!

Om du vill göra sekvensen kan du gå in på min youtube-kanal eller göra den här.

https://youtu.be/umMzSFJae5U

Tyvärr tycker jag fortfarande kvaliteten är lite dålig. Jag vet inte vad jag gör för fel. Jag har studiolamporna nu, men måste nog ta dem närmare mig så att det blir lite ljusare. Jag vet inte heller om jag skulle kunna fokusera kameran bättre. Den har autofokus, men det verkar inte riktigt som om den funktionen fungerar. Jag får försöka läsa mig till hur jag kan göra för att det skall gå bättre att filma.

På eftermiddagen har jag jobbat med roman nummer tre. Jag tycker att jag kommit in i texten ganska bra. Jag har sänkt alla krav och skriver bara. Redigeringen får komma sedan. Det viktiga är att jag får ihop ett första utkast nu under våren.

Nu måste jag göra i ordning mig för i kväll! Ha en fin fortsättning på onsdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.