Höstmörker

768 1024 admin
  • 0

Jag sitter i soffan och skriver med min hund Buster i knät. Det känns skönt att det är fredag. Jag är lite trött och behöver vila tror jag :-)! Yogalektionerna igår gick bra, men det hade varit roligt om det kom några fler till nivå 2-gruppen. Om du har yogat förut och har lust att testa den sena gruppen klockan 19-20.30 så är det bara att höra av sig!

I morse var jag ute väldigt tidigt och sprang. Det var skönt, men mörkt… I morgon tänker jag sova till åtminstone halv sju och kanske springa strax efter sju. Då är det åtminstone ljust ute. Jag måste erkänna att jag saknar ljuset från i somras. Det är klart att det är mysigt med mörkret också (men bara när man är inomhus med tända ljus och kan vila i soffan).

Idag har jag jobbat mycket med att få färdigt sidan med de kurser och lektioner som jag erbjuder för elever, föräldrar och skolpersonal. Det tog längre tid än jag trodde, men nu är allt upplagt på båda mina hemsidor. Du kan hitta informationen häroch här.

Jag har också skickat in den powerpoint, som jag utvecklat för Räddningsmissionen. Jag var färdig med den första versionen i våras, men nu har jag snyggat till den lite grand och lagt till lite ytterligare text, som behövdes.

Nu är det sent och jag skall snart äta middag med familjen. Hoppas att ni får en fin fredag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.