Regn, regn, regn

768 1024 admin
  • 0

Det är torsdag igen. Jag hade en väldigt trevlig kväll igår på den lilla tavernan. Maten var mumsig (jag tog filodegspiroger med spenat och ost) och det var väldigt kul att träffa min gulliga kompis Cissi igen. Vi har känt varandra ända sedan vi läste franska och engelska på universitetet. Det var ju ett tag sedan nu om man säger så…

Idag har jag nästan skrivit färdigt texten för de kurser och föreläsningar/workshoppar som jag skall erbjuda skolor. Imorgon hoppas jag kunna lägga ut dem på hemsidan. Då skall jag också vara färdig med nyhetsbrevet för oktober.

Nu i eftermiddag skickade jag iväg min presentation till en talarförmedling och hoppas att det kanske skall ge någonting. Vi får väl se hur det går. Jag blev i alla fall ganska nöjd med texten.

Jag har också jobbat med barnyogan idag och satt ihop programmet för de små barnen. Vi kommer att hålla på med höfterna precis som i vuxenyogan, men på ett mer lekfullt sätt. Vi skall också göra en meditation, där vi fokuserar på att le. Det skall bli spännande.

Nu skall jag göra en grönkålssmoothie och koka ett ägg. Det får bli mitt mellanmål innan jag går ned till yogan.

Ha en fin torsdag!

Namaste,

Johanna

P.S. Vill också tipsa om en mindfulnessbok som jag precis läst av Ola Schenström. Det var en käck liten bok med många, små övningar som man kan göra för att väva in mindfulness i vardagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.