Solig höstdag med jobb framför datorn

768 1024 admin
  • 0

Vilken vacker höstdag det blev! Igår haglade, regnade och blåste det och var allmänt ruggigt, men idag är det underbart väder här i Göteborg.

Ikväll skall jag ut och träffa en kompis och jag ser fram emot det. Tyvärr jobbar jag ju nästan varje vardagskväll och därför blir det inte av så ofta att jag kommer ut och kan göra något på egen hand.

Yogan gick bra i går eftermiddag och kväll. Jag gillar verkligen att undervisa höftöppnare.

Idag har jag bara jobbat vid datorn och det är skönt det med. Som jag skrivit här förut behöver jag mina undervisningsfria dagar. De ger mig kraft och energi att vara en (förhoppningsvis ;-)) trevlig och glad yogalärare de dagar jag undervisar.

När jag jobbar framför datorn fokuserar jag på de tre områden som min verksamhet innefattar: yogan, motivationen och skrivandet. Som jag nämnde igår har jag kommit lite efter med skrivandet. Det är som om jag har en spärr som jag inte riktigt kommer över, men jag fortsätter att kämpa. Jag vet att det är naturligt att känna motstånd ibland, kanske speciellt när det gäller kreativa processer.

Nu skall jag snart iväg till stan!

Ha en fin onsdag i solen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.