Meditationsapp för barn och ungdomar

768 1024 admin
  • 0

Idag har tiden gått alldeles för fort. Jag hade en seg morgon och kom inte igång lika tidigt som jag brukar göra :-(. Hoppas i alla fall att ni haft en bra dag hittills!

På förmiddagen jobbade jag med mitt motivationsprojekt. Jag skall skicka in en presentation av mig själv till en talarförmedling och jag hoppas att jag genom den skall få uppdrag, där jag kan sprida min kunskap om mindset, grit och inlärarstrategier.

Jag har också jobbat med mitt skolyogaprojekt idag. På fredag planerar jag att lägga ut informationen om det på min hemsida. Därefter skall jag börja kontakta skolor och hoppas att jag får napp på så många som möjligt.

När jag är färdig med mitt yogaarbete idag skall jag sätta mig och jobba mer med mitt skrivande. På sistone har det fått stå tillbaka. Jag har istället fokuserat mer på yogan och motivationen. Det har varit okej, men nu känner jag att jag måste bli mer målinriktad när det gäller den tredje romanen.

Jag fick tyvärr ett nej från ett stort förlag idag. Det känns lite ledsamt, men jag förmodade nästan att det skulle bli så. Jag försöker att inte känna mig nedslagen utan kämpar vidare. Än har jag inte tappat hoppet :-)!

Tillbaka till yogan- idag läste jag i en artikel att många skolor använder mindfulness-appar i skolan och jag blev väldigt nyfiken. Imorgon skall jag gå in på både Calm och Headspace och titta på deras program för barn. Tanken slog mig också att jag skulle vilja utveckla något sådant på svenska. Jag får fundera vidare på det!

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.