Inlärning

admin
  • 0

Idag började jag dagen med att yoga och jag måste säga att det tog emot att gå upp. Ibland är det som om man bara vill somna om och sova en massa timmar till. När jag väl kom upp kändes det dock ganska bra och jag hann med att yoga igenom kroppen och även sitta en stund i meditation efteråt. Det är fantastiskt att ha min studio att yoga i. Som jag skrev i mitt förra inlägg så behöver jag lugnet där. Jag har svårt att fokusera och koncentrera mig i en rörig miljö.

Annars har de senaste dagarna mest handlat om mitt arbete som lärare. Mina tankar har till största del kretsat kring pedagogik och inlärning, vilket är väldigt intressanta ämnen som jag gillar att fördjupa mig i. Jag ser många paralleller mellan mitt jobb som språklärare och yogalärare. Jag har faktiskt införskaffat en whiteboard till yogastudion. Mitt mål är att försöka att synliggöra mitt tema på ett bättre sätt så att mina yogaelever verkligen får lite mer insikt i yogan och jag tror alltid att text och bild underlättar inlärningen och förståelsen. Jag själv har alltid lättare att lära mig något om jag också något framför mig.

Imorgon är det dags för yogalektion igen och det ser jag fram emot! Det skall bli jätteroligt att träffa mina elever igen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.