Mer energi

150 150 admin
  • 0

Idag känner jag mig lite bättre i min hals och har äntligen mer energi! Härligt! Jag har städat ut en del av julen och det känns också bra. Julgranen får stå kvar lite till och några av barnens egenhändigt gjorda julpunt, som är så sött!

Imorgon hoppas jag att komma igång med träningen igen och det känns underbart! Skall försöka att köra ett pass yoga på morgonen och äntligen sträcka ut kroppen. Jag längtar verkligen!

Jag har samlat ihop alla böcker som jag har här hemma om yoga, hälsa och välbefinnande och skall försöka att läsa om dem under våren. Det känns som om det behövs då och då för att påminna sig om allt man en gång läst, men sedan tyvärr glömt. Först i raden av böcker är Ulrica Norbergs “Meditation”. Det känns som en riktig bok för mig. Jag tänkte läsa lite i den varje dag och skriva ned mina reflektioner här.

Nu är det dags för min meditation igen och sedan skall jag gå och lägga mig. Jag avslutar dagen med att tänka på denna dags affirmation: “I am grafeful for life’s generosity. I am blessed.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.