Solig dag på Tjörn med lite shopping och läsning

768 1024 admin
  • 0

Det är måndag kväll och jag har haft en mysig dag på Tjörn hos mina föräldrar, med både jobb och lite ledighet. I morse var barnen, min mamma och jag på Göksäter på Orust. Det är en rolig affär, där man kan hitta det mesta. Jag brukar inte köpa så mycket, men ibland har de PiP-produkter som jag är förtjust i och det hade de även idag, så några kort och anteckningsböcker hamnade i varukorgen.

På eftermiddagen hade jag tid att arbeta lite grand och satt i några timmar och läste en bok för mitt skrivande. Boken heter “Läs mig!” (skriven av Marthina Elmqvist) och handlar om PR och marknadsföring i samband med att man skall ge ut en bok, men jag tycker att man kan läsa den även om man inte skriver. Det fanns många tips som skulle kunna användas även för småföretagare. Det mesta kring det mer generella om PR och marknadsföring visste jag sedan tidigare, men det som var specifikt för bokbranschen kände jag inte till så väl, så boken var nyttig för mig. När jag läser stryker jag alltid under och försöker också att anteckna. Att läsa är nyttigt, men det är också viktigt att använda kunskapen. Några av de tips Marthina ger i sin bok skall jag försöka omsätta i praktiken ganska snart.

Ha en fin måndag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.