Anmält mig till workshop i Köpenhamn med Kino MacGregor

576 1024 admin
  • 0

Jag har haft några trevliga dagar, men tyvärr inte hunnit med yogan så mycket som jag velat. Jag har gjort min egen yogautövning, men arbetet med att skriva, läsa och svara på mejl har inte riktigt hunnits med. Idag har jag dock kommit ikapp lite grand och det känns jättebra. För några veckor sedan såg jag att en utav mina stora förebilder inom yogan, Kino MacGregor, kommer till Köpenhamn och håller en workshop  där från 1-3 september och nu har jag bokat in mig på den. Det känns superspännande! Jag ser verkligen fram emot den helgen och hoppas att mina erfarenheter från den kommer att kunna inspirera mig för hösten.

Förutom att anmäla mig till workshopen har jag registrerat anmälningar för höstterminen och gått igenom min epost. Imorgon kommer jag att vara halvledig och även på tisdag och onsdag. Barnen är lediga, men jag hoppas kunna jobba lite grand ändå. Jag har en hel del att läsa och även att skriva, men det är inte alltid lätt att koncentrera sig när man har familjen hemma. Fördelen med att ha friheten att planera sitt jobb själv är att man är väldigt flexibel, men faran är att man ibland prioriterar fel.

Ha en fin fortsättning på söndagen!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.