St. Thomas

1024 683 admin
  • 0

Vi har precis kommit på båten efter att ha varit på St. Thomas. Det har varit en härlig dag på en väldigt vacker strand, men tyvärr var vi långt ifrån ensamma. Att hitta en lugn vik för sig själv var inte direkt aktuellt om man säger så, men det blev bra i alla fall. Barnen var väldigt nöjda efter att ha sett flera havssköldpaddor. Jag ångrar lite att jag inte simmade med och tittade på dem också. Havssköldpaddor är så fina djur tycker jag. När Peter och jag var i Malaysia för en massa år sedan simmade vi med sköldpaddor och det var en väldigt speciell upplevelse

Igår blev det bara en snabb visit i San Juan. Vi hade missuppfattat schemat och trodde vi skulle vara i Puerto Rico även idag, men så var det inte. Båten lämnade hamnen strax efter midnatt. Vi bestämde oss därför för att bara snabbt gå i land och titta lite samt hoppa in på apoteket för att köpa några småsaker.

I morse sprang jag min vanliga morgonrunda på däck 8 och yogade efter det. Den här gången regnade det inte, men tyvärr missade jag soluppgången. Jag hoppas på bättre tur imorgon.

Nu skall vi snart gå och äta. Dagarna går fort här. Tyvärr har jag inte riktigt gått ned i varv ännu, men jag hoppas att det blir bättre snart. Jag tror jag tänker lite för mycket på yogan och skrivandet. Det är svårt att koppla bort mitt jobb, eftersom jag jobbar för mig själv. En annan faktor är att jag älskar mitt jobb och också av den anledningen har svårt att släppa det 🙂, så även om jag tycker om att bara på semester, så ser jag fram emot att komma hem och träffa mina gulliga yogaelever igen.

Namaste,

Johanna

P.S. Tyvärr kom inte Peters väska igår. Det är inte klokt att den inte skall kunna komma fram. Jag saknar därför fortfarande mitt stativ och har inte kunnat spela in, men jag håller tummarna att det snart kommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.