Framme i San Juan, Puerto Rico

1024 683 admin
  • 0

Hoppas att veckan har börjat bra! I morse sprang och yogade jag i regnet på däck. Det var faktiskt en mysig känsla. Jag gillar när det regnar och ändå inte är kallt. Det enda som var lite dumt var att yogamattan blev väldigt hal :-).

Under dagen har vi varit tillsammans på däck. Jag har läst mer än jag gjort på väldigt länge. Nu har jag nästan läst ut den tredje delen (“Allt du önskar”) i serien om Erik och Amanda. Jag gillar böckerna och tycker de är underhållande och läsvärda.

Under tiden jag läst “Allt du önskar” har Peter läst mitt romanmanus. Det är lite lustigt för det handlar ju om en kryssning och just nu är karaktärerna i Puerto Rico precis som vi är. När Peter är färdig med läsningen skall jag börja göra rättningarna, så att manuset är “färdigt” för att skickas till förlagen när jag kommer hem. Dessutom skall jag fortsätta att skriva på roman nummer tre. Som jag skrivit förut – skam den som ger sig :-).

Jag har inte jobbat så mycket med yogan de senaste dagarna. Vanligtvis lägger jag ju ut en meditation på måndagarna, men eftersom stativet ligger i Peters resväska har jag inte kunnat spela in någon. Kanske kan jag göra det senare i veckan? Jag har inte gett upp ännu.

Nu skall jag göra i ordning mig för kvällens middag. Ha en fin fortsättning på måndagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.