På sjön

1024 1024 admin
  • 0

Nu är det söndag eftermiddag och jag har en liten stund att skriva. Idag har jag kunnat slappna av för första gången sedan vi kom hit. Det har varit en väldigt avkopplande dag på sjön. Vi är på väg till San Juan, Puerto Rico och kommer fram dit imorgon på eftermiddagen.

I morse sprang jag på däck. Tyvärr finns det inte någon “bana” som går runt hela båten, så jag fick springa fram och tillbaka på ena sidan, inte så roligt, men det blev nog i alla fall sju- åtta kilometer och jag är glad att jag över huvud taget kunde springa utomhus. Efter löpningen yogade jag ute på däck också. Yogan har verkligen känts underbar de senaste dagarna. När allt är lite rörigt är det väldigt skönt att bara “landa” på mattan och göra de olika positionerna. Jag känner mig helt enkelt mer stabil och lugn när jag är på yogamattan. Tack och lov att jag har min yoga :-)!

På för- och eftermiddagen låg vi alla i på däck i skuggan och njöt av att vara lediga. Det var verkligen superskönt! Jag har skrivit dagbok och läst “Den som väntar” av Kristin Emilsson. “Den som väntar” är fortsättningen på “Äta kakan och ha den kvar”. Jag gillar böckerna och försöker att lära mig och inspireras även av duktiga svenska författare.

Nu skall jag snart gå med familjen till restaurangen och äta. Det skall bli mysigt!

Namaste,

Johanna

Solnedgång

Leave a Reply

Your email address will not be published.