På väg från Miami

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att det är bra! Äntligen har jag möjlighet att skriva här på bloggen. Vi reste i torsdags efter att jag haft morgonyogan med killarna. Det blev en lång resa. Först flög vi till Zürich och sedan vidare till Montreal och därefter till Miami. När vi väl var på plats på hotellet i Miami hade jag varit uppe ett helt dygn. Klockan var över elva, så det var bara att snabbt hoppa i säng för att sova några timmar. Tyvärr kom inte Peters och Josefinas resväskor fram, så det ställde till det lite för oss eller ganska mycket om jag skall vara ärlig. Som tur är har Josefina fått sin väska nu, men Peter saknar fortfarande sin.

Igår var vi och handlade lite smågrejer. Peter behövde det mest nödvändiga och jag hittade några saker som jag behövde, men nu med dollarkursen som är så hög, så handlade jag inte mycket.

På kvällen sprang jag en stund på hotellets löpband och gjorde några yogapositioner. Jag hann tyvärr inte så mycket som jag hade velat. Efter träningen kom en gammal kompis till mig (Mercedes) hit till hotellet med sin dotter som är lika gammal som Isabella. Mercedes och jag lärde känna varandra när Peter och jag bodde i Australien år 2000. Det är helt galet att vi snart har känt varandra i 20 år. I alla fall så åkte vi till en väldigt trevlig stadsdel i Miami (Wynwood) och åt supergod asiatisk mat. Det var väldigt kul att besöka ett ställe vi förmodligen inte hade gjort annars.

Nu är vi på båten på väg mot Puerto Rico. Imorgon kommer vi att vara på sjön och det känns faktiskt skönt. Det har varit några intensiva dagar med en hel del stress på grund av det förlorade bagaget, så nu känner jag att jag vill komma i ordning och slappna av.

Imorgon tänkte jag springa på däck eller så blir det kanske i gymmet. Jag får se hur det ser ut när jag vaknar. Det hade varit väldigt skönt att yoga utomhus sedan. Jag hoppas att jag hittar en avskild plats.

Nu skall jag sova. God natt!

Namaste,

Johanna

Min yogaplats imorse- Det var härligt att yoga utomhus🌴☀️.

Leave a Reply

Your email address will not be published.