Känner mig splittrad

1024 683 admin
  • 0

Hej! Oj, nu är det inte lång tid kvar tills vi åker… Jag har haft ett späckat schema idag, men hunnit allt jag ville, så jag är nöjd.

På morgonen sprang jag i kylan. Jag hade nästan behövt ett extra lager igen. Det kommer att bli annorlunda när vi kommer fram till Miami :-).

Under förmiddagen yogade och mediterade jag som vanligt. Det är tur att jag har min rutin, för annars hade jag nog känt mig ännu mer stressad.Nu har jag i alla fall läget under kontroll.

Jag var tvungen att fixa några ärenden på förmiddagen också. Jag åkte iväg till Redbergsgårdens blommor för att handla och skulle sedan vidare till Systemet och ICA, men när jag kom fram till blomsteraffären märkte jag att jag åkt ifrån plånboken. Så typiskt när man har mycket i huvudet. Det var bara att åka hem igen och sedan tillbaka. Suck…

Nu i eftermiddag har jag äntligen lagt ut motivationsklippet om tacksamhet på youtube. Som jag skrev igår känns det alltid lite jobbigt att se sig själv på film… Om du vill se tipset kan du titta på det här:

Jag har inte hunnit så mycket mer idag, men jag känner mig nöjd eftersom jag är i fas med min planering. Imorgon blir en ännu intensivare dag med företagsyogan och allt som måste fixas inför resan, men det kommer att gå bra :-)!

Nu skall jag dricka min gröna smoothie och göra en jordnötssmörsmacka som jag skall äta innan yogan börjar.

Ha en fin tisdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.