30 minuter yoga för energi i regnet

admin
  • 0

[wpvideo 2YuTWckY]Jag har inte skrivit på några dagar för jag har försökt att ladda upp en video här på min blogg. Min tanke är att erbjuda några trettio minuter långa yogapass som ni kan göra hemma när ni har lust. Det passar kanske som ett komplement för den yoga ni gör hos mig eller hos någon annan.

Som ni vet är jag fortfarande i lärandeprocessen och kommer säkert att vara det så länge jag håller på med yogan(och är därför på inga sätt perfekt!) , men jag vill ändå dela med mig av min yoga eftersom den betyder så mycket för mig och eftersom jag tror på den som ett verktyg att må bättre både fysiskt och mentalt.

Tänk på att ni alltid tar det försiktigt när ni yogar och har ni några skador eller något annat bekymmer med er hälsa rekommenderar jag att ni frågar en läkare innan ni yogar.

Nu önskar jag er en fin eftermiddag i regnet. Det är lätt att känna sig lite trött och hängig när det är grått ute, men yoga en liten stund och sätt dig sedan och koppla av med en kopp thé eller kaffe och mys under en filt! Då känns dagen ändå inte så tråkig!

Namaste,

Johanna

[wpvideo 2YuTWckY]

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.