150 150 admin
  • 0

Det har redan hunnit bli eftermiddag och jag har bara en liten stund att skriva idag. En vacker luciadag med i alla fall lite blå himmel utanför mitt fönster. Min dag började med ett kortare yogapass där jag gick  igenom några solhälsningar, stående positioner, vridningar, höftöppnare, bakåtböjningar och inversioner. På morgonen är jag stelare än på eftermiddagen, men efter relativt kort tid är jag ganska öppen. Det är intressant att lägga märke till hur kroppen känns vid olika tillfällen under dagen. Det kan också vara bra att göra några yogarörelser vid skrivbordet för att mjuka upp kroppen. Du kan t.ex. göra några vridningar när du sitter vid datorn eller knäppa händerna bakom dig och öppna upp axelpartiet när du står. Jag försöker själv att göra det under dagen, eftersom jag tycker det är väldigt skönt och även ger mig lite energi.

Idag har jag mina två sista yogapass innan jul. Det skall bli roligt och jag hoppas att vi blir några stycken. Det är dock inte den bästa dagen med tanke på att det är lucia och många av mina elever har små barn som kanske har uppträdande på förskola och skola. Vi får se hur många som kommer!

Mina “lediga” veckor skall jag använda till att vara med familjen och vänner, rensa ut  saker jag inte behöver (som jag skrev om tidigare i veckan) och planera mina kurser för vårterminen. Jag måste också fundera lite grand på marknadsföring. Jag vill ju så gärna att så många som möjligt skall pröva på yoga, eftersom jag tycker att det är ett så bra verktyg för att må bättre på flera olika plan.

Namaste,

Johanna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.