Ännu en solig dag

150 150 admin
  • 0

Nu ikväll har jag också hunnit att läsa lite inlägg på Facebook från några av de grupper som jag är med i. I våras var jag så upptagen med mitt andra jobb att jag inte hade tid att fördjupa mig i några inlägg, men nu har jag läst och ibland “klickat mig vidare” till andra webbsidor. Det finns så mycket att läsa på internet att man måste begränsa sig. Annars kan man fastna i timmar. Det var därför jag bestämde mig för att skriva här på min blogg nu och sedan gå och lägga mig.

Något av det intressanta som jag hittade när jag följde de webbsidor som fanns på min Facebook-sida var en artikel om en ny snabbmatskedja som planeras att öppnas i USA. Det är McDonalds f.d. VD som öppnat en restaurang inriktad mot hälsosam mat och han planerar att expandera med många fler restauranger inom en snar framtid. Ni kan läsa mer här: http://grist.org/list/ex-mcdonalds-exec-opens-a-healthy-fast-food-restaurant/. Visst finns det vissa nackdelar med denna typ av restaurang också (se inläggen i länken ovan), men jag tycker ändå att det i det stora hela är positivt. Det behövs fler nyttiga alternativ även här i Sverige och jag hoppas att vi hänger på trenden!

Nej, jag skall inte gå och lägga mig för sent idag. Imorgon skall jag försöka att gå upp tidigt och springa. Jag känner mig lite peppad efter att äntligen ha anmält mig till Göteborgsvarvet 2013!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.